CLUB- JÄSENYYS

clubi, ystävät, jäsenyys, ihon hoito, kaunis iho, ihoterapeutti, ihonhoito, liity, jäsen

KAUNIS IHO CLUB-JÄSENYYS

Saadaksesi kauniin ihon tarvitset sitoutumista ja loistavan ihoterapeutin. Et ihmettä.

-expert ihoterapeutti Henna-

LIITY KAUNIS IHON JÄSENEKSI!

KAUNIS IHO Club jäsenyys on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita oman ihonsa hyvinvoinnista ja haluavat tehokkaita ja pitkäaikaisia tuloksia. KAUNIS IHOlla on vuosien kokemus korkeatasoisesta ihonhoidosta. Ihonhoito ei ole taikatemppuja eikä hokkuspokkus hoitoja vaan pitkäjänteistä työtä.  Tuloksia syntyy oikeanlaisella kasvohoidoilla, juuri sinun ihollesi sopivilla tuotteilla sekä säännöllisellä kotihoidolla.

Jäsenyyden myötä ihonhoidosta tulee suun­ni­tel­mal­li­sem­paa ja sitä myötä myös tuloksellisempaa.

Jäsenyys on aivan ainutlaatuinen mahdollisuus panostaa omaan ihon hyvinvointiin. Vastaavaa ei ole muilla hoitoloilla. 

VIR­KIS­TYS­TÄ

· 12 kk

· 6 x ProSkin60 Kasvohoitoa

· Extra kasvohoidot sekä kasvohoitojenlisäpalvelut -10%

· Vaihtuvat tuotetarjoukset

· Clubilaisten asiakasillat

· Oikeus Clubilaisten hoitoaikoihin

630€

UU­DIS­TUS­TA

· 12kk

· 8 x ProSkin60 kasvohoitoa

· Extra kasvohoidot sekä kasvohoitojenlisäpalvelut -15 %

· Vaihtuvat tuotetarjoukset

· Clubilaisten asiakasillat

· Oikeus Clubilaisten hoitoaikoihin

840€

UUTTA ELOA

· 12kk

· 10 x ProSkin60 kasvohoitoa

· Extra kasvohoidot sekä kasvohoitojenlisäpalvelut -20 %

· Vaihtuvat tuotetarjoukset

· Clubilaisten asiakasillat

· Oikeus Clubilaisten hoitoaikoihin

1050€

Jäsenehdot, Tietosuoja, Käyttöehdot

Tämä sopimus on siitova ja saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi

USEIN KYSYTTYÄ

Mikä KAUNIS IHO Club-jäsenyys on?


KAUNIS IHO Club jäsenyys on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita oman ihonsa hyvinvoinnista ja haluavat tehokkaita ja pitkäaikaisia tuloksia. Jäsenyydessä on 12kk sitoutumisjakso, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jäsenyyteen kuuluu aina tietty määrä kasvohoitoja riippuen sinun valitsemastasi jäsenyyspaketista. Ylimääräisistä kasvohoidoista tai lisäpalveluista saat etuja jäsenyytesi mukaan.


Mikä jäsenyys sopisi minulle parhaiten?


VIRKISTYS – taso sopii sinulle, mikäli haluat panostaa ihonhoidossa hyvän ihonkunnon ylläpitoon. 6 kasvohoitoa voidaan jakaa tasaisesti pitkin vuotta ja voit aina ottaa erilaisia lisäpalveluita tai extrahoitoja tukemaan ihon­hoi­to­ta­voi­tet­ta­si.

UUDISTUS -taso antaa sinulle mahdollisuuden rytmittää kasvohoitoja niille hetkille, kun ihonhoito vaatii intensiivisempää hoitoa. Tämä taso on sinulle, jos tarvitset normaalin ylläpitohoitamisen lisäksi tuloksellista sarjahoitoa. Saat myös lisähoidot edullisemmin, kuin kerta-asiakas.

UUTTA ELOA -jäsenyystaso on paras ratkaisu sinulle, kun haluat saada säännöllistä ihonhoitoa ja hemmottelua. Säännöllinen hoito takaa parhaat tulokset. Ihonkunto vaihtelee paljon eri vuodenaikojen mukaan. Kohdentamalla oikeanlaista hoitoa silloin, kun sinun ihosi sitä eniten kaipaa, saamme selätettyä erilaiset ihon haasteet. Teemme sinulle henkilökohtaisen ihon­hoi­to­suun­ni­tel­man, missä huomioidaan sinun ihosi tarpeet eri vuodenaikoina. Suunnitelmaa tarvittaessa muokataan vuoden kuluessa.


Voiko hoidoissa käydä kuinka useasti haluaa?


Kyllä voi. Jäsenyyteen kuuluu aina tietty määrä kasvohoitoja, mutta voit halutessasi käydä niin usein, kun koet tarpeelliseksi.  Silloin saat jäsenyytesi mukaisen edun extra hoidoista.


Mitä jos haluankin jonkun muun hoidon, kun ProSkin60?


Vaikka jäsenyys sisältää tietyn määrän ProSkin60 kasvohoitoja, voit halutessasi varata ajan myös muihin hoitoihin. Varaamasi hoidon hinnasta vähennetään ProSkin60 hoidon hinta ja maksat erotuksen jäsenyytesi mukainen alennus huomioiden.  Eli jäsenyyden hoidot toimivat samalla tavalla kuin lahjakortit. 


Mitä hoitoja voin varata ja miten?


Voit varata aivan mitä vain hoitolan kasvohoitopalveluita. Jäsenyyteen kuuluu ProSkin60 60min kasvohoitoja, mutta mikäli haluat jonkin toisen hoidon, veloitamme sinulta vain hoitojen erotuksen. Muista hoidoista sekä lisäpalveluista saat oman jäsenyytesi mukaisen alennuksen.

Voit varata hoitoajat puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Valitessasi työntekijää, valitset ”CLUBJÄSENILLE”, näin saat käyttöösi laajemmat aukioloajat. 


Voinko lainata jä­se­nyyt­tä­ni toiselle?


Jäsenyys on aina henkilökohtainen. Vain sinä voit käyttää jäsenyyteen kuuluvia hoitoja. Voit kuitenkin hyödyntää jäsenyyden lisäetuja saman perheen alaikäisille lapsille.


Saako tuot­teis­ta alen­nuk­sia?


Jäsenille on tarjolla useita tuote-etuja sekä kampanjoita pitkin vuotta.


Voinko korottaa jä­se­nyy­te­ni jä­se­nyys­kau­den aikana kor­keam­mal­le tasolle?


Kyllä voit. Jäsenyyden korotus tehdään aina KAUNIS IHO -hoitolassa paikan päällä. Jäsenyystason korotus tehdään aina koko jäljelle olevalle jäsenyysajalle ja vaikuttaa jäsenalennuksen suuruuteen ja tällä hetkellä jäljellä olevien palvelukertojen jäsenyystasoon kuuluvaan palveluvalikoiman laajuuteen.


Voiko jä­se­nyy­den ostaa lahjaksi?


Todellakin! Mikä voisikaan olla ihanampi lahja rakkaimmallesi, kuin kaunis iho? Lahjakortin ostaminen onnistuu parhaiten KAUNIS IHO hoitolassa tai netistä ostamalla jäsenyyden arvoisen lahjakortin. Jäsenyys tulee aktivoida lahjakortin voimassaoloaikana. Meidän lahjakorttimme ovat voimassa 6kk. Lahjakorttia ei ole mahdollista muuttaa rahaksi. Myös minkä tahansa suuruisen lahjakortin voi käyttää osamaksuna jäsenyyteen.


Voiko jä­se­nyy­den laittaa tauolle?


Jäsenyyden voi laittaa tauolle kerran jäsenkauden aikana minimissään 1kk ajaksi. Tauko voi olla maksimissaan 1 vuosi. Ilmoitus tauotuksesta tehdään KAUNIS IHO -hoitolassa paikan päällä. Katso tarkemmat jäsenehdot jäsenyyden taukoon liittyen.


Voinko irtisanoa jä­se­nyy­te­ni jä­se­nyy­sai­ka­na?


Sinulla on oikeus purkaa Jäsenyys kesken sitoutumiskauden, mikäli sinua kohtaa poikkeuksellisen, yllättävän tapahtuma ja et pysty enää käyttämään KAUNIS IHOn palveluita. Tarkemmat jäsenehdot jäsenyyden purkuun liittyen löydät sopimusehdoista. Sitoutumisjakson jälkeen sopimus on toistaiseksi voimassa.