logotype
image1 image1 image1

Kaunis Iho palvelee aivan Nokian keskustassa. Itse olen kouluttautunut ihoterapeutiksi ja erikoistunut kasvohoitoihin. Ihoterapeuttina tarkoituksenani on ohjata sinut aivan uudelle tasolle ihonhoidossa. Hoidot teen korkeatasoisella Dermalogica-ihonhoitosarjalla. Se, kun opit oivaltamaan ihoasi, on askel ihosi lopulliseen terveyteen!

 

 

_______________________________________________________________________________________

 

 

Daily Superfoliant on päivittäinen kuorinta, joka silottaa ihoa ja taistelee biokemiallisia ja ympäristöperäisiä ihon ikääntymistä kiihdyttäviä laukaisijoita vastaan. Edistyksellinen kuorintajauhe, joka aktivoituu kontaktissa veteen, vapauttaen tehokkaita entyymejä, uudistavia alfahydroksihappoja ja ilmansaasteita ehkäisevän teknologian. Aktivoitu Binchotan-hiili puhdistaa ihoa adsorboimalla ympäristömyrkkyjä syvältä huokosista, kun taas niasiiniamidi, punainen merilevä ja tara-hedelmäuute suojaavat ihoa ilmansaasteiden vaurioittavilta vaikutuksilta. Ei suositella käytettäväksi lääkärin määräämien kuorintatuotteiden kanssa. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja.

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Myös rasvaiselle iholle.

  • Kuorii ja syväpuhdistaa, tuloksena supersileä iho.
  • Adsorboi ympäristösaasteita ja syväpuhdistaa huokosia.
  • Taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä laukaisevia ilmansaasteita vastaan.

 

______________________________________________________________________________________

TERVEET HIUKSET JOKA PÄIVÄ

UUDET Daily Cleansing Shampoo ja Daily Conditioning Rinse

Päivittäiseen käytttöön kehitetyt, kosteuttavat shampoo ja hoitoaine.

Tämä loisto kaksikko pehmittää ja hoitaa vaurioituneita hiussuomuja sekä lisää hiusten kiiltoa.

Runsaasti vaahtoava shampoo puhdistaa hellävaraisesti hiuspohjan.

Hoitoaine lisää kiiltoa ja helpottaa käsittelyä, lytistämättä niitä. Antioksidantit suojaavat lämmön ja auringon vaurioilta.

Eivät sisällä kuivattavia puhdistusaineita eikä voimakkaita kemikaaleja

 


 

 

 

Mikä on FITE? www.kiva.org

Taloudellinen riippumattomuus yrittäjyyden kautta (FITE), on ennennäkemätön kumppanuus Dermalogican ja Kiva.org -organisaation (maailman johtavin voittoa tavoittelematon mikrolainoja myöntävä verkkosivusto) välillä. Se tarjoaa kehitysmaiden naisyrittäjille pieniä lainoja, jotka auttavat heitä aloittamaan tai kasvattamaan liiketoimintaansa. FITE tarjoaa tuhansille naisyrittäjille ympäri maailmaa kädenojennuksen almujen sijaan.

Tämä Fite -hyväntekeväisyyshanke on suunniteltu antamaan kehitysalueen naisille uskoa, että naisten taloudellinen riippumattomuus on keskeinen askel terveen maailmantalouden luomisessa. "Älä anna nälkäiselle kalaa, vaan opeta hänet kalastamaan."

Johtavat sosiaalisen kehityksen ajattelijat kuten Maailmanpankki, pitää naisiin investoimista “fiksuna taloustieteenä”, hyödyntämättömänä nerokkuuden ja osaamisen voimavarana, joka voisi auttaa korjaamaan monia tämän päivän ongelmia maailmalla. Tosiasia on, että naisille lainaaminen saa aikaan positiivisen dominoefektin joka heijastuu terveyteen, koulutukseen sekä koko perheen elintasoon.

Kaunis Ihon kautta voit helposti osallistua FITE- kampanjaan. Kaikista Dermalogica tuotteista lahjoitetaan osa suoraan FITE-järjestölle. Voita myös antaa lahjoituksen ja saat bullets-rannekorun.

 

 

 

 

 

 

 

Rannekorut Etiopoialaistemn naisten valmistamia.He keräävät konfliktialueelta hylsyjä ja sulattavat ne helmiksi korujen valmistamista varten. Käsityöläisille maksetaan työstä reilu palkka, joka mahdollistaa naisten taloudellisen itsenäisyyden. Tämä vaikuttaa Etiopiassa koko yhteisön hyvinvointiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ennennäkemättömän upea iho nopeammin kuin koskaan. 

Uusi 45min. IonActive -erikoistehohoito on bio+ladattu terapia jolla saat välittömästi näkyviä hoitotuloksia.

Tässä yhdistyy lämpöenergia ja viimeisin laiteteknologia, jotka optimoivat tuotteen imeytymisen ja antavat nopeita tuloksia. Iho näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan olipa kyseessä sitten ikääntyneen ihon muutokset, epätasainen ihonsävy, acne tai kosteusköyhyys.

Hoito yksilöidään täysin juuri sinun ihollesi sopivaksi. 

 

 

 

 


             

 

 _______________________________________________________________________________________

Uutuus! Charcoal rescue masque

   Syväpuhdistava naamio, joka kirkastaa ja virkistää jokaista ihoa!

                         dermalogicacharcoalmasque

 

           


ScreenHunter 397 Mar. 08 15.28

               ScreenHunter 398 Mar. 08 15.28                                                    

      


ScreenHunter 333 Dec. 08 14.19

OVERNIGHT RETINOL REPAIR

Yksilöllistettävä retinolitehoaine, joka korjaa ikääntymisen merkkejä.

 

Teho perustuu ainutlaatuiseen mikrokapseloituun aktiiviseen retinoliin, joka takaa maksimitulokset. Se sisältää myös stabiloitua C-vitamiinia, peptidejä ja kliinisesti todistetun bioenergisoidun kupari-aminohappoyhdisteen. Overnight Retinol Repair vähentää juonteita, tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja kiinteyttää ihoa.

 Overnight Retinol Repair tuotteen mukana tulee ainutlaatuinen Buffer Cream voide, jonka avulla voidaan yksilöllistää tuotteen käyttöä ja totuttaa iho tehokkaaseen retinoliin.

 

 

 

 


AJANVARAUS

Nettiajanvaraus toimii vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri!

Pystyt varaamaan hoidon AJANVARAUS-sivulta helposti ilman kirjautumista. Hoitolamme on avoinna pääsääntöisesti ti-pe 10-17 ja lauantaisin 10-14. Ajanvarauskalenterista näet vain vapaana olevat ajat. Varatuista ajoista saat vahvistuksen sähköpostiin. 

 


 

 


 

 

 

Uusien kirkastavien tuotteiden lisäksi hoidot ovat uusiutuneet.

Ihoa tasoittavat hoidot:

BioSurfice Peel 85€

Biologisesti aktiivinen, kaksivaiheinen kuorinta, joka tasoittaa ihon pinnan epätasaisuutta, hoitaa acnea, vähentää pieniä juonteita ja kirkastaa ihoa.

PowerBright-hoito 70€

Ikääntyvälle -, Acne - tai herkälle-iholle

Tämä tehokas erikoishoito kirkastaa, kohentaa ihon rakennetta ja tasapainottaa ihon sävyä kontrolloimalla yliaktiivisia pigmenttiä muodostavien solujen toimintaa.

MicroZone hoito -PowerBright 35€

Nopea hoito joka keskittyy ihon kirkastamiseen ja vähentämään auringon ja iän aiheuttamia tummia läiskiä.

Katso kuinka aurinko näkee sinun ihosi!

 

 

 


 

Dermalogica Nokia, varaa aika kasvohoitoonDermalogica Nokia, Kuorinta


 

Parhaan ihon saat parhaissa käsissä, tarjoamme hoitolassamme nyt valtuutetun Dermalogica Expertin ihonhoitopalveluita. Dermalogica Expertit ovat International Dermal Institulen kouluttamia ja edustavat ihonhoitoalan korkeimman tason tutkinnon suorittaneita.

Savukoski Henna sai 18.3.2014 ensimmäisten Suomalaisten joukossa Expert -koulutustunnuksen. Lue lisää...

Kysy meiltä lisätietoja ja varaa aika Dermalogica Expertin kasvohoitoon tai Face Mapping -ihoanalyysiin.

 


 

 

 

Dermalogica lehdissä

 


 

 

 

 

 

 

 

 

free joomla templatesfibre optique
2017  IHOTERAPIAKESKUS KAUNIS IHO | Härkitie 8, Nokia | 03-2110881 | www.kaunisiho.fi |   globbersthemes joomla templates